Home / Últimes notícies / Teatre 2018

 

Els quatre grups de teatre es troben de ple en la preparació dels tallers de final de curs, que enguany tindran unes temàtiques que de segur faran reflexionar al públic i no el deixaran indiferent:

1r ESO: EL REI-SOL I L’ECLIPSIÉs una obra simbòlica que planteja qüestions de diferències socials: l’aristocràcia versus el poble.
2n ESO: COM UN JOC DE NENES DURANT LA GUERRA. Els personatges d’aquest espectacle són nens i nenes de qualsevol de les guerres presents, passades i futures, que viuen, pateixen i es diverteixen a la guerra.
3r ESO: AQUÍ ESTEM és la vivència de sis personatges que arriben a un espai desconegut… que es troben de ple i sense poder-ho evitar en la fase de l’adolescència!
BATXILLERAT: AMB DOS OVARIS és una oda a la dona, on es qüestionen els rols de gènere que, al llarg dels anys i de generacions, s’han anat instaurant a la nostra societat i a la nostra realitat més quotidiana.

El proper divendres 16 de març el grup assistirà a l’Espai Jove la Fontana per participar a la primera fase de selecció de les Jornades Joves de Creació Artística 2018 que organitza l’Institut d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona. Es presenten 10 min. de l’obra que estan treballant; els grups seleccionats actuaran al maig al Teatre Lliure.

Per altra banda, el grup de teatre d’ex-alumnes de l’Institut Montserrat, la Cia. La iaia Montse estrenarà el proper 20 de maig el seu primer espectacle, escrit per Ferran Simón (membre de la companyia), a l’Escola Pia Balmes.

Es tracta d’una comèdia de ciència-ficció anomenada EL COMITÈ: En una de les seus de la ESA (Agència Espacial Europea), dos dels seus treballadors reben l’avís de la imminent arribada d’una possible forma de vida intel·ligent extraterrestre al nostre planeta, concretament, a Espanya. Aquest fet obliga a activar el protocol establert per aquest tipus de situacions, però…oh! Espanya no comptava amb cap tipus de pla d’actuació. Això obliga a la vicepresidenta del govern a crear El Comitè, que s’encarregarà d’organitzar un acte per donar la benvinguda a aquests nous éssers que han decidit visitar la Terra. Com aconseguiran posar-se d’acord aquest peculiar grup de personatges que conformen El Comitè, amb personalitats tan diverses i criteris tan diferents?