Portes Obertes 2018

El curs 2018/19 ja és gairebé aquí i l’Institut Montserrat ha tornat a obrir les seves portes per a que les famílies que estan pensant en inscriure als seus fills/filles al nostre centre puguin conèixer com és l’espai i quin és el seu projecte educatiu.

En un matí assoleiat, al pati, els nois i les noies jugaven a futbol, bàsquet i handbol. Els de 4t d’ESO venien dolços per recollir diners pel viatge de final de curs d’aquest any a Berlín que molts acompanyaven amb un got de xocolata calenta obsequiat per l’Ampa. I a l’interior, la sala d’actes estava plena com un nou de noves famílies que escoltaven l’equip de mestres amb la directora al capdavant que explicaven les característiques que fan del nostre Institut un lloc tan especial. I al final, gràcies a a mare Clara Matas Vidal, la professora d’Educació Física Paula i el suport de l’Associació Esportiva, molts pares es van moure al ritme de la música a l’assaig col·lectiu  de l’activitat “Tothom balla”.

En resum, un dia on tothom era al seu lloc, per ensenyar quin és l’ambient que es respira, un dia qualsevol, a l’Institut Montserrat.