Premi al teatre de l’Institut!

Un any més, l’Institut Municipal d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona (IMEB) en col·laboració amb el Teatre Lliure ha orgatnitzat les Jornades Joves de Teatre i els tres grups de teatre del nostre institut han estat classificats, entre molts participants, per a representar al Teatre Lliure de Montjuic, les obres que han treballat durant el curs.

El grup de 2on d’ESO ha resultat guanyador d’aquest certàmen amb la obra NASSOS, NASSOS, NASSIS

L’obra XIPS, representada per alumnes de 1er d’ESO reflexiona sobre l’ús de les xarxes socials.

I una versió del musical EL REI LLEÓ ha estat escenificada pel grup de 3r i 4t.

Gemma Martínez, professora i directora del taller de teatre es mostra molt orgullosa del nivell, entusiasme, esforç i dedicació de tots els alumnes: “Arribar a representar el treball d’un curs en un entorn tant profesionalitzat com els escenaris del Lliure ja es un premi per tot l’equip”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *