Neix la Comissió de Consciència Social

La Comissió de Consciència Social neix amb el propòsit de inculcar a tots els alumnes, els valors de:  solidaritat, respecte, compromís, ecologia, responsabilitat, civisme. Valors que considerem cabdals en la formació humana avui en dia.
Els alumnes de 1er ESO de l’IES Montserrat posen en marxa una recollida de taps de plàstic per a recollir diners per a projectes de recerca biomèdica de la Fundació GAEM (Grup d’Afectats d’Esclerosi Múltiple)
Cada tap suma! d’ampolles d’aigua, de refrescos, de xampú, de detergent… Qualsevol tap de plàstic és bo per ajudar a recapta fons per a projectes d’investigació destinats a combatre l’esclerosis múltiple.
Les properes recollides es faran:
– Dimecres 13 d’abril
– Dimarts 31 de maig
Porta els teus!

Taps per acció social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *